フォトコンテスト「Life at UTokyo」2016 結果発表

17. (Prakhar Misra) The Classic and Modern
2016年8月31日(水)
2016年7月21日展示開始/国際センター駒場オフィスにて展示 (21 KOMCEE West 地下1階)/駒場キャンパスの学生・教職員/

ギャラリー: トップ5作品

駒場の学生・教職員による投票で選ばれた上位入賞作品が揃いました。トップ5作品については、駒場キャンパスの国際センター駒場オフィスにて展示していますので、どうぞお立ち寄りください。

◆1位・最優秀作品
"The Classic and Modern"
By Prakhar Misra
2位
"A-maize-ing"
By Biruktawit Taye

【1位 No.17】 (Prakhar Misra) The Classic and Modern

【2位 No1】 (Biruktawit Taye) A-maize-ing

Life at UT is a boat rowed being rowed by tradition and technology. Known for its advancements and liberal atmosphere, tradition too is respectfully kept alive in UT.
A lab. trip in Yamanashi-ken at a corn(maize) farm.

3位
"Leadership"
By Prakhar Misra
4位
「友達 五月祭」
By Ziyuan Yang

【3位 No.16】 (Prakhar Misra) Leadership

【4位 No.19】 (Ziyuan Yang) 友達 五月祭

Interactions with numerous alumni and distinguished speakers at UT make it hard for me to sit back. I feel fired up to give in my 100% and focus onto excellence.
Have fun with high school classmates during May Festival of UTokyo.

5位
"TEDxUTokyo ~奇跡待つ静寂~"
By  薮井 知亜

【5位 No.12】 (薮井 知亜) TEDxUTokyo ~奇跡待つ静寂~

東京大学を拠点するTEDxUTokyoは、「ideas worth spreading」という精神の下にトーク・交流イベントを運営しています。イベント前夜、本郷キャンパス 工学部2号館にて撮影。総勢400人ほどの参加者がここで出会い、新たなものが生まれる場となる一日前の写真です。