GO Lunchtime Lecture Series
2013.10.11

Australia: 60 Years of International Education

2013.10.11/投稿者:Misako Yora/GO Lunchtime Lecture

Misako Yora

Australia is not only famous for koalas and its beautiful sea, but also for international education. International education has been one of their important policies and played a crucial role in their economy over the years.
After WWII, Australia received many students from foreign countries, especially from Asian countries. Nowadays the government is sending Australian students to foreign countries as well.

10

What makes studying in Australia special is that students can get a high quality education in an international atmosphere. Mr. George Manetakis, the lecturer, said that there were many international students in his class when he was a university student, which affected him very much. The government offers various scholarships and individual support when they are in trouble.

Studying in Australia seems quite interesting. I would like to know more about Australia and its education policy.