2015.5.18

Study Abroad Post-Return Presentations

2015.5.18~2015.5.22/投稿者:グローバリゼーションオフィス
On May 18th, 21st, and 22nd, in a classroom of the 21 KOMCEE West building, the Globalization Office hosted a series of presentations given by students who had studied abroad during the previous semester or year.  The students spoke about the experiences they had while abroad and whether or not they were able to achieve the goals they set for themselves before leaving.  It was also a great opportunity for students who will be going abroad in the future to hear the stories of other University of Tokyo students.