2015.7.24

AIKOM Completion Ceremony

2015.7.24/投稿者:グローバリゼーションオフィス
On July 24, 2015, the AIKOM Program held its Completion Ceremony in MM Hall in 21 KOMCEE West.

The students were congratulated on successfully completing their course of study here at the University of Tokyo.

We wish them continued success as they move forward in their academic careers and hope to see them again sometime in the future.

AIKOM completion ceremony