2015.7.24

AIKOM & USTEP Farewell Party

2015.7.24/投稿者:グローバリゼーションオフィス
On July 24, 2015, the Globalization Office held a farewell party in MM Hall for the students of AIKOM and USTEP who will be leaving to return to their home universities soon.  The party celebrated the wonderful efforts and achievements put forth by the students during their time at the University of Tokyo.  They have contributed greatly to the life of Komaba Campus, and we wish them all the best in their future endeavors.

farewell party