2014.4.21

TOEFL Information Session

2014.4.21/投稿者:グローバリゼーションオフィス
On April 21, 2014, the Globalization Office held a TOEFL (Test of English as a Foreign Language) information session for students considering taking the exam.

図16

There were a great number of students in attendance, filling the lecture hall in the basement of 21KOMCEE to nearly full capacity. The event offered students an opportunity to find out more about the TOEFL test, how it can benefit them, and how to prepare for it. The event was a success, thanks to the engaging presenters and the motivated spirit of the students.

The next TOEFL information session will be held on June 23, 2014.

Please check back regularly on the GO website or subscribe to our mailing list for the most up-to-date information.